Kek Strawberry

Kek Strawberry

Memang kegemaran orang ramai… terutama bagi golongan kanak-kanak… dengar strawberry je mesti menggiurkan mereka..

Chicken Floss Bun

Chicken Floss Bun

Memang selalu kita nampak dimana-mana kedai bakery… so kepada siapa yang nak cuba buat sendiri… mari la belajar bersama

Mini Burger

Mini Burger

Sangat comel untuk dimakan… sesiapa yang suka benda-benda comel tu… bolehlah cuba buatnya sendiri… mudah je

Pulut Mangga

Pulut Mangga

Kepada peminat pulut mangga ni, boleh lah cuba buat sendiri je… tak perlu cari jauh-jauh.

Coklat Cinta

Coklat Cinta

Memang sangat ringkas dan cepat… sesiapa yang teringin buatkan coklat untuk pasangannya… boleh lah cuba resepi kami

Matcha Lava Cheesetart

Matcha Lava Cheesetart

Memang sangat sedap.. bagi siapa penggemar cheese dan matcha green tea ni… anda mesti mencubanya..

Cream Hord

Cream Horn

Dibuat dari lapisan kek cokelat dan peanut butter.. ia sangat manis.. kalau sekali makan mesti nak lagi..

Choc Peanut Butter Cake

Choc Peanut Butter Cake

Dibuat dari lapisan kek cokelat dan peanut butter.. ia sangat manis.. kalau sekali makan mesti nak lagi..

Waffle

Waffle

Banyak kali kita beli dekat kedai je, padahal cara nak buatnya sangat mudah… so lepas ni boleh cuba sendiri..

Choc Brulee Cake

Choc Brulee Cake

Memang sangat manis, walaupon manis.. sekali suap tak puas.. so sediakan lah air mineral banyak-banyak ya..

Kek Tapak Kuda

Kek Tapak Kuda

Memang sangat terkenal di Brunei… siapa yang teringin nak merasa.. boleh lah cuba buat sendiri ya

Caramel Almond Popcorn

Caramel Almond Popcorn

Sangat senang dibuat.. kalau nak layan movie dekat rumah, boleh lah cuba buat sendiri..

Seminit Resepi @ 2016