Carian Resepi

Koleksi Seminit Resepi

Kek Strawberry

Kek Strawberry

Memang kegemaran orang ramai… terutama bagi golongan kanak-kanak… dengar strawberry je mesti menggiurkan mereka..

Bubur Nasi Ikan

Bubur Nasi Ikan

Boleh dijadikan makanan untuk orang berpantang jugak… ianya sangat mudah untuk dimasak

Fish And Chip

Fish And Chip

Boleh dijadikan makanan untuk orang berpantang jugak… ianya sangat mudah untuk dimasak

Chicken Floss Bun

Chicken Floss Bun

Memang selalu kita nampak dimana-mana kedai bakery… so kepada siapa yang nak cuba buat sendiri… mari la belajar bersama

Daging Lada Hitam

Daging Lada Hitam

Senang je sebenarnya nak masak… para suami tu kena lah rajin-rajin kedapur ye bila isteri masih dalam pantang tu

Mini Burger

Mini Burger

Sangat comel untuk dimakan… sesiapa yang suka benda-benda comel tu… bolehlah cuba buatnya sendiri… mudah je

Pulut Mangga

Pulut Mangga

Kepada peminat pulut mangga ni, boleh lah cuba buat sendiri je… tak perlu cari jauh-jauh.

Sup Ikan Merah

Sup Ikan Merah

Merupakan kegemaran bagi para ibu-ibu yang sedang berpantang… para suami boleh lah cuba masakkan untuk si isteri ya xD

Coklat Cinta

Coklat Cinta

Memang sangat ringkas dan cepat… sesiapa yang teringin buatkan coklat untuk pasangannya… boleh lah cuba resepi kami

Ayam Panggang Halia

Ayam Panggang Halia

Memang sangat ringkas dan cepat… sesuai untuk ibu yang sedang berpantang…

Matcha Lava Cheesetart

Matcha Lava Cheesetart

Memang sangat sedap.. bagi siapa penggemar cheese dan matcha green tea ni… anda mesti mencubanya..

Cream Hord

Cream Horn

Dibuat dari lapisan kek cokelat dan peanut butter.. ia sangat manis.. kalau sekali makan mesti nak lagi..


Sembang | Tanya | Request Resepi

Seminit Resepi @ 2016